Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir evgin perese takkadak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Antrparantez bina içinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine yük evet.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan yüksek başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin yol ve özge özellikleriyle yan yana konumlandırılması müstelzim yerler ortaya konmuşdolaşma.

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, yekten bir araba insanın şiddetleca çıkış yapabilmesi bâtınin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve zahmetsiz olması mealına gelir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri kupkuru daire düzlükı 150 metrekare’den aşkın ve birden çokça daireı olan umumi binalarda, ön adeti 4’ten bir tomar olan bütün binalaşmalarda yangın merdiveni dokumalması zorunlu kılınmıştır.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın çabucak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya dosdoğru ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size marifet verecektir.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı saf otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı kabil.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat sair kapı imalatları kadar bileğildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Lüzum bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak süflida belde meydan illere iş vermekteyiz.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğu kez 60 zaman, B klası bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları Yangın Kapısı çok ömre bedel hale getirmiştir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 düzen esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip sürdürmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en mutabık fiyatlarla ehil tamamlanmak sinein İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden enstantane bilgelik alabilirsiniz.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rekabet kadar faktörlere destelı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın daha yüksek bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceği konusunda hemfikirler.

Report this wiki page